Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Kom werken bij Zorgpartner TriaVs

Wij zijn doorlopend op zoek naar mensen met een zorghart. Het gaat bij ons niet om waar je vandaan komt, maar om waar je heen gaat!

Join Zorgpartner TriaVs als Verzorgende

Wie zijn wij?

Wij zijn Zorgpartner TriaVs, een uitzend- en wervingsbureau gericht op zorg en welzijn. Zorgpartner TriaVs ondersteunt zorg- en welzijnsinstellingen bij het efficiënt en effectief inzetten van zorgpersoneel. Wij zijn een jonge organisatie en doen de dingen anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat de juiste persoon wordt gekoppeld aan de juiste plek. Het gaat ons om het verbinden, de perfecte match en het vinden van de klik. Wij vragen een zorghart. Dat betekent voor ons dat je de mens als mens ziet en behandeld.

Wij bieden omscholing van anders opgeleiden. Mensen die weten wat het is om met mensen te werken. Mensen die weten te handelen in moeilijke situaties. Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Het werkgebied is wisselend. Wij werken met verschillende opdrachtgevers, en dat maakt het werken bij ons zo leuk! Hierdoor doe je kennis en ervaring op bijna alle gebieden van zorg met verschillende soorten doelgroepen.

Wat bieden wij?

Heel veel mogelijkheden! Je komt sowieso in een leuk team waarbij eenheid en samenwerking op de voorgrond staat. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te leren en te groeien! We bieden daarom een opleiding en diverse trainingen aan waarvoor je een certificaat ontvangt. Je krijgt een persoonlijke coach. Samen maken jullie een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw leer- en ontwikkeltraject goed vorm te kunnen geven. Je wordt ingeschaald volgens de CAO gehandicaptenzorg, aan de hand van je opleiding en je ervaring. Heb je wel je rijbewijs, maar geen auto. Geen probleem wij hebben een eigen wagenpark in beheer!

Jouw baan

Als verzorgende ga je werken bij verschillende zorginstellingen. Als verzorgende doe je onder andere de volgende taken:

Je helpt en ondersteunt de begeleiders van de woningen in de dagelijkse zorg van de cliënten (Algemene dagelijkse Levensverrichtingen)

Observeren en rapporteren van bijzonderheden

Het meewerken aan het creëren van een huiselijke sfeer op de verschillende woningen.

Ondersteunen in het huishouden van een woning.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten of heb je vragen over deze vacature? Neem contact met onze Recruitment afdeling op.

Join Zorgpartner TriaVs als Verzorgende