Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Wie zijn wij?

Ruim 30 jaar ervaring binnen alle soorten zorg.

Structureel bijdragen aan een oplossing van het ‘tekort in de zorg’. Dat is onze missie!

Over Triavs

Veel instellingen kampen met capaciteitsproblemen en hebben problemen met het vinden van kwalitatief goed zorgpersoneel met hart voor de zorg. Voor de opvang van tijdelijke pieken in de werkdruk kan Zorgpartner TriaVs putten uit een grote bron aan uitermate geschikte zorgverleners.

Kwaliteitsgarantie

We hebben ruim 30 jaar ervaring binnen de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, verpleegkundige zorg en ouderenzorg. We zijn een verlengstuk van de P&O afdeling van onze opdrachtgevers en we staan garant voor kwalitatief goede instroom van mensen.

Ervaren personeel

Onze zorgverleners zijn mensen met passie voor het vak en hart voor de cliënt. We werken uitsluitend met kwalitatief goede opgeleide zorgverleners (niveau 3, 4 en 5) of assistent begeleiders in de zorg. Alle geleverde hulpverleners gaan door een nauwkeurige screening.

Scholing/Omscholing
Ook bieden wij kans voor omscholing van anders opgeleiden of mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Wij verzorgen in samenwerking met een Hogeschool de opleiding van Persoonlijke Begeleider Specifieke Doelgroep MBO niveau 4 Wij zijn SBB erkend en verzorgen voor jou de praktijkleerweg. Tijdens de uitzendperiode wordt je door een team van ervaren coaches begeleid.
Lage Tarieven

Zorgpartner TriaVs biedt zorgverleners tegen een relatief lage prijs binnen de Randstad en centraal Nederland. Dit is mogelijk omdat we intern de kosten zo laag mogelijk houden en er meer geld overblijft voor betere zorg.

24/7 Service

Net zoals de vraag naar hulp 24/7  aanwezig is. Bieden wij ook 24/7 personeel en zijn wij dan ook 24/7 bereikbaar. Ad hoc diensten kunnen dus ook ’s avonds en in het weekend worden aangevraagd. Voor ons zijn al uw aanvragen spoedaanvragen. Daarom brengen we geen extra kosten in rekening voor spoeddiensten.

Betrouwbaar

We leveren zorgmedewerkers aan een kleine 312 woningen / instellingen en groeien hard. Er wordt fors geïnvesteerd in onze medewerkers door maandelijkse trainingen en tweewekelijkse coachings-gesprekken.

Maak kennis met het TriaVs Team

Denise

Directie

Zonder wrijving geen glans.

Joffrey

Directie

Niets is onmogelijk, probeer het gewoon en je zult het zien.

Silvana

(Office manager)

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien

Jennis

Planner

De realiteit is verkeerd, dromen zijn echt

Redouane

Planner

Wat je ook doet, doe het goed.

Jessica

(relatiebeheerder / personeelszaken)

Met positief denken kun je alles beter doen dan met negatief denken.

Samantha

(relatiebeheerder / personeelszaken)

Wat je ook doet, doe het goed.

Bent u ook geïnteresseerd in wat wij bieden?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een vrijblijvende intakegesprek. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan altijd voor u klaar.